Om H2O Taktvätt

 Sedan 2024 utför vi takmålning genom Decatak AB

 

Vi är ett företag som med personlig service och kommunikation alltid sätter kunden i centrum. Vi är engagerade och fokuserade på varje uppdrag och målet är att du ska bli nöjd.

H2O Taktvätt i Sydost är ett serviceföretag inom taktvätt och behandlingar för tak som utför entreprenader till privata kommersiella och offentliga fastighetsägare i Kalmar och Halmstad med omnejd. Med miljöcertifierade produkter kan vi hålla oss i framkant vad gäller klimatsmarta metoder för både tak- och fasadarbeten.

Inga takjobb är för svåra för oss. Vi är takspecialisterna som gör ditt gamla tak som nytt. Vi utgår från Kalmar och vi jobbar från Ystad upp till Stockholmsområdet. Vi lämnar ett lysande resultat som håller i många år och ser snyggt ut.

Det är inte bara taket som skall vara vackert när vi avslutat en entreprenad. Trädgård och omgivningar är lika viktiga för slutresultatet. Vi är noga med att skydda och akta växter, fasad, gräsmatta, gångplattor, altan, terrass med mera. Vi lämnar allt i gott skick när vi avslutar entreprenaden så att du kan njuta av ditt nya tak.

Dessutom kan vi lämna 10 års garanti.