Takmålning

Efter taktvätten finns inga föroreningar kvar i takpannorna men porerna är öppna och sårbara för angrepp, taket måste därför förseglas. Har angreppet från mossa varit stort kan det ha bildats frostsprängningar som vi åtgärdar.

Vi förseglar pannorna med en silikon- och akrylmassa som förhindrar mossa och alger att växa. Nu har du också möjlighet att byta takfärg, med olika pigment kan du välja mellan flera kulörer. Med kombination av högt tryck och vätskans speciella sammansättning tränger den djupt ned i porerna. Sista steget i återställningen är att försegla takpannorna. Lacken förhindrar mossa och alger att fästa, dessutom minskar pannornas uppsugningsförmåga av vatten med 94%.

Takfärg:

Isonit ytbeläggning för tak är baserad på en 100 % ren akrylatformel. Takfärgen är vattenavstötande men även diffusionsöppen och släpper ut vatten och fukt från materialet för optimerat skydd mot väder och vind.

Vattenburen takfärg för i stort sett alla typer av tak.
Användningsområde: Isonit kan användas på tak av betong samt på grundmålade
tak av fibercement, eternitplattor och plåt/stål.
Egenskaper:
• God täckförmåga och utflytning
• Utmärkt vidhäftning
• Slitstark, vattenavvisande och andningsbar (ånggenomsläpplig) yta
• Färgbeständig och väderstabil
• CE-märkt (EN1504/2)

Finns tillgänglig i flertalet kulörer.

Vilken färg har ditt hus?


Välj din nya takfärg:

Har du några frågor eller funderingar om takmålning? Du är varmt välkommen att kontakta oss på mail, telefon eller kontaktformuläret nedanför.

Kostnadsfri offert

Vi svarar inom 24 timmar

Välj tjänster