Professionell taktvätt

– Motverkar tillväxt av mossa och alger

När ert tak angrips av mossa, alger och är matt och färglöst, betyder det att pannornas ytskikt har nötts bort av väder och föroreningar. Utför man endast en taktvätt är risken väldigt stor för frostsprängning. Takpannorna behöver en skyddsyta som består utav två lager Isonit akrylatfärg som är anpassat för det nordiska klimatet. Utan ytskiktet bryts takpannan ned och takpannorna blir fuktiga, d.v.s. orsakar fuktskador på undertak och frostsprängningar och norrsidan är extra utsatt för mossa och alger. Allt detta kan åstadkomma mögelskador och fuktangrepp som inte täcks av försäkringsbolagen.

Takbehandlingar:

Taktvätt behandling motverkar tillväxt av mossa och alger men hindrar framförallt vattnet från att absorberas upp av takpannorna och istället rinner av från pannorna. Olika kulörer erbjuds vid önskan om att byta färg på taket. Slutresultatet ger samma förutsättningar som nya takpannor av hög kvalité.

Övriga tjänster:

  • Fasadtvätt
  • Anti alg behandling

En grundlig undersökning av taket vartannat år lönar sig flera gånger om. Vi erbjuder regelbundet underhåll av taket på ditt hus, vilket skapar ett tryggt boende. Även nylagda eller behandlade tak behöver vård. Taket är det viktigaste skyddet för att hålla huset tätt. Eftersom taket dagligen utsätts för väder och vind behöver det underhållas så att det kan fylla sin funktion många år framöver.

Vid vår vårdande behandling kommer ditt tak att vara tätt och vackert i många år. Vartannat år kontrollerar vi att alla pannor är hela och att inga pannor rubbats ur sitt läge av väder och vind. Vi rensar hängrännor från löv och grenar. Därefter utförs behandling för att hindra ny påväxt.

Se några av våra resultat

Har du några frågor eller funderingar om taktvätt?

Du är varmt välkommen att kontakta oss på mail, telefon eller kontaktformuläret nedanför.

Kostnadsfri offert

Vi svarar inom 24 timmar

Typ av Fastighet

Välj tjänster

GDPR: Den nya lagen om hantering av personuppgifter trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt
att veta är att H2O Taktvätt i Sydost AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa
uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell.
Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från
H2O Taktvätt i Sydost AB.